Met Traiteur Maxime kunt u het hele jaar door barbecueën

Contacteer ons
icon

Traiteur Maxime

Om nog meer van een lekkere BBQ te genieten

Wat is er zaliger dan heerlijk genieten van eten in de buitenlucht? Denkt u dan ook meteen aan de heerlijke braadlucht van de barbecue? Traiteur Maxime uit Westkapelle (Knokke-Heist, West-Vlaanderen) is een absolute BBQ-specialist en garandeert op elk moment een culinair festijn.

Omdat we alles voor uw privéparty, bedrijfsfeest, evenement of andere gelegenheden kunnen verzorgen, is het zelfs mogelijk om heel het jaar door te bbq’en. Onze barbecuetraiteurdiensten op locatie kunnen kleine gezelschappen of zelfs groepen van meer dan 300 personen tegelijkertijd aan. Bij u aan huis, als bedrijfstraiteur of cateraar voor een megafeest, wij zorgen ervoor dat iedereen smult!

Natuurlijk kunt u zelf bepalen wat er op de barbecue gelegd wordt. Traiteur Maxime biedt u verschillende formules op maat van elk budget. Zo hebt u een uitgebreide keuze aan vlees, bv. entrecote, contrefilet (dunne lende), lamskroon, beenham, honingham, grillham, kip, kotelet, brochette, barbecueworst, chipolata, gemarineerde ribben, spek … Maar ook vis smaakt gebarbecued heerlijk: zalmmoot, visbrochette, scampibrochette, kreeft … Of wat dacht u van gerookte paling of mosselen in witte wijn?

Groenten, sausjes en aardappelsalade zijn altijd inbegrepen en frieten erbij is ook mogelijk. We bieden speciale voorwaarden voor grote groepen.

Gratis offerte

Vraag meer informatie over de beste traiteur voor uw barbecue, Traiteur Maxime!

Contacteer ons